marți, 31 ianuarie 2012

Noapte insagerata in Dambovita!

Un tanar de 17 ani a fost injunghiat de un vecin cu zece ani mai mare, iar la o ora diferenta alt dambovitean si-a injunghiat fratele, de 40 de ani.
 <!-- more -->
In stare grava este adolescentul, care a fost lovit de trei ori in piept si spate cu cutitul, iar medicii au fost nevoiti sa-l opereze sa-i salveze viata. Celalalt injunghiat a scapat cu rani minore si este in afara pericolului.
Primul atac sangeros a avut loc in localitatea Branistea. Acolo adolescentul de 17 ani a fost atacat pe strada de un vecin de-al sau ce-l banuia ca in urma cu ceva timp i-ar fi furat doua drujbe. "De ce te-a lovit? El crede ca i-am furat eu ceva. Ce anume? Doua drujbe. Si i-ai furat? Nu. Unde te-a prins? Ma duceam la tren. Pe strada? Da. M-a amenintat ca ma taie", a declarat in exclusivitate pentru MariusBUGA.ro, Nicolae Petrache.

Dupa ce a fost dus la raze, medicii si-au dat seama ca baiatul are taieturi grave asa ca l-au dus direct in sala de operatie. "Un pacient de 17 ani injunghiat in regiunea toracica dreapta, umar stang, palma dreapta, instabil hemodinamic. A fost echilibrat hemodinamic, suturat plagile", ne-a precizat dr. Corina Corneanu, medic in cadrul UPU Titu.

Agresorul a fost retinut pentru 24 de ore. Este cercetat pentru port ilegal de arma alba si vatamare corporala grava. "Mi-a furat doua drujbe anul trecut, in noiembrie si i-am spus de cateva ori sa mi le aduca acasa, nu mi le-a adus si astazi m-am intalnit cu el si ne-am luat la cearta. M-am luat putin de el, a incercat si el sa ma loveasca si eu l-am taiat", le-a spus Robert Bulceag reporterilor MariusBUGA.ro.

Al doilea atac s-a produs in comuna Produlesti. Aici un barbat de 40 de ani a fost injunghiat in abdomen de fratele sau, cu un an mai mare. Cearta intre cei doi a pornit dupa ce fratele cel mare i-a reprosat celui mic ca a bagat prea multe lemne-n soba. "S-a dus in casa a luat cutitul a venit cu un cutit mai mare, i-am dat peste mana, a venit cu altul mai mic. Mi-a dat, a zis ca vrea sa ma omoare, sa scape de mine, nu e prima data acuma", ne-a povestit Gheorghe Sandu, victima.

Fratele barbatului a fost audiat de politisti si este cercetat pentru lovire. Situatia este mult mai complicata in cazul celui de 27 de ani, ce si-a petrecut noaptea in arest si va fi prezentat astazi procurorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu