sâmbătă, 24 august 2013

CONDUCĂTOR AUTO, REŢINUT DE POLIŢIŞTI DUPĂ IMPLICAREA ÎNTR-UN EVENIMENT RUTIER


Bărbatul, de 34 de ani, a provocat un eveniment rutier, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul de conducere suspendat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada „Petru Cercel „ din localitate s-a produs un accident de circulaţie.

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, stabilind că numitul N.R., de 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehicul, pe fondul consumului de alcool (0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat), a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Imediat după producerea evenimentului, numitul N.R a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior.

Din accident nu au rezultat victime, ci numai pagube materiale.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta avea permisul de conducere suspendat din anul 2003.

Poliţiştii au procedat la reţinerea pe bază de ordonanţă a numitului N.R pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducere pe drumurile publice aunui autoturism, având permisul de conducere suspendat, şi fiind prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, instanţa a dispus punerea acestuia în libertate.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu