luni, 30 mai 2011

Asociaţia “Sufleţel” şi-a început misiunea umanitară în folosul animalelor fără stăpân

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor “Sufleţel” din Târgovişte a fost înfiinţată la iniţiativa a 30 de membrii fondatori, care şi-au dorit să protejeze câinii fără stăpân şi animalele maltratate ori aflate în suferinţă.
„Ne-am fixat trei obiective majore: dezvoltarea unui centru de ocrotire a câinilor fără stăpân; sterilizarea câinilor şi pisicilor, cu şi fără stăpân, pentru a se limita înmulţirea lor peste limita de adopţie şi promovarea dreptului la viaţă al animalelor, militând pentru eutanasie numai în condiţii legale”, spune preşedintele Alexandru Marin.
Pentru materializarea scopului său, APAS Târgovişte caută în vecinătatea oraşului un teren adecvat pentru ridicarea unui adăpost.
„Ne-a sărit în ajutor o doamnă care doreşte să ne concesioneze cu titlu gratuit, atâta timp cât vom exista ca asociaţie, 4.000 de metri pătraţi. După ce această promisiune se va materializa, vom începe demersurile pentru încheierea unui parteneriat de colaborare cu Primăria Târgovişte. Consider că, dacă ne vom uni forţele – Asociaţie, Primărie, sponsori, vom reuşi să facem lucruri bune şi pentru locuitorii oraşului, şi pentru animale”, completează Alexandru Marin.
Orice persoană care are dorinţa de a ajuta un sufleţel nevinovat este rugată să contacteze conducerea APAS Târgovişte pe adresa de mail apas@home.ro.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu