joi, 29 decembrie 2011

Șefii Poliției Dâmbovița, reclamați penal de fiul deputatului Dumitru

Dragoș Dumitru, fiul deputatului Ion Dumitru a înaintat astăzi plângeri penale împotriva șefilor Poliției Dâmbovița. Tânărul om de afaceri îi acuză pe polițiști că au sprijinit o grupare infracțională din oraș și că se fac vinovați de amenințare, șantaj și abuz în  serviciu
Dragoș Dumitru este cel care i-a  sprijinit pe  procurorii DIICOT București pentru destructurarea grupului infracțional Ciucă. Dâmbovițeanul a fost victima cămătarilor bucureșteni de la care are de recuperat un milion de euro și trei mașini de lux. A acuzat atunci că poliția dâmbovițeană nu l-a sprijinit în demersul său. Acum, s-a îndreptat cu plângeri penale împotriva conducerii Inspectoratului de Poliție Dâmbovița. Speră că se va face dreptate și vinovații vor plăti pentru faptele lor.
Contactat telefonic, comisarul șef Vasile Tache – comandantul IPJ Dâmbovița ne-a declarat că orice cetățean este liber să reclame, atunci când consideră că i s-au lezat drepturile. Atunci când se va da soluție în acest caz, spune Vasile Tache, va acționa conform codului de procedură penală, dacă se dovedește că reclamațiile au fost neîntemeiate.
Plângerile tânărului Dragoș Dumitru au fost declinate către Parchetul Dâmbovița, care va decide la rândul său cine este competent să-i cerceteze pe șefii poliției. Dragoș Dumitru i-a reclamat pe comisarii Vasile Tache, Răducu Rizea, Sorin Păun și Adrian Antofie.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu