miercuri, 28 decembrie 2011

Vrei o carieră în SRI! Încep înscrierile la concursul de admitere

 Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazul” organizează, în sesiunile iulie, respectiv septembrie 2012, următoarele concursuri de admitere:

În sesiunea iulie 2012, la Facultatea de Informaţii pentru specializările „Psihologie-informaţii” şi „Studii de securitate şi informaţii”, forma de învăţământ cu frecvenţă.

Durata studiilor este de 3 ani şi se adresează exclusiv absolvenţilor de liceu, cu diplomă de bacalaureat, în vârstă de până la 23 de ani, împliniţi în anul organizării concursului, care sunt apţi din punct de vedere medical şi psihologic şi acceptă să lucreze, după finalizarea studiilor, în unităţile medicale vor fi repartizaţi, conform nevoilor Serviciului.
În sesiunea septembrie 2012, concurs de admitere la studii universitare de master, în specializările "Intelligence şi securitate naţională” şi „Analiză de Intelligence”.
Durata programului este de patru semestre şi se adresează exclusiv absolvenţilor ciclului I-studii universitare de licenţă, în vârstă de cel mult 32 de ani, împliniţi în anul organizării concursului, sunt apţi din punct de vedere medical şi psihologic, buni cunoscători ai unei limbi străine şi care acceptă să lucreze, după finalizarea studiilor, în unităţile unde vor fi repartizaţi, conform nevoilor Serviciului. Înscrierea candidaţilor se face în perioada 09.01-15.02.2012, la sediul Direcţiei Judeţene de Informaţii Dâmboviţa, situat în municipiul Târgovişte, b-dul. Carol I. Nr.64. Detalii suplimentare privind condiţiile de înscriere la concurs, pentru fiecare dintre formele de învăţământ menţionate, modul de desfăşurare a acestora şi statutul celor admişi pe durata cursurilor de pregătire, se pot obţine la sediul Direcţiei Judeţene de Informaţii Dâmboviţa (telefon 0245-207.100, interior 113), la secretariatul Academiei Naţionale de Informaţii-Şoseaua Odăi, nr.20, sector 1 (telefon-021-410.65.50, interior 1382, 1379 sau 1144-de luni, până vineri, între orele 8,00-14,00), precum şi pe site-ul Serviciului Român de Informaţii: www.sri.ro.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu