marți, 10 ianuarie 2012

Dezbatere publică la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, de la ora 13.00

Autorităţile vor să afle părerea cetăţenilor cu privire la strategia de dezvoltare durabilă a judeţului Dâmboviţa, care a fost făcută publică pe site-ul instituţiei. Miercuri, 11 ianuarie, de la ora 13.00, la sediul Consiliului Judeţean se va organiza o dezbatere publică.
Proiectul pentru dezvoltarea durabilă a judeţului va fi finaţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional „Dezvoltarea Capacităţii Administrative”.

Iată două opinii ale dâmboviţenilor, postate pe pagina web a Ziarului Adevărul - târgovişte.adevărul.ro:

Geo - "Imi doresc un turism montan civilizat, fara gunoaie si cu infrastructura moderna. Este foarte bine cum s-a inceput, numai ca trebuie continuat: modernizarea drumului pana la Pestera, partii de ski, instalatii pe cablu, cabane cu arhitectura unica. In rest, imi place enorm treaba cu gunoiul, mai ales la tara. Sa vezi oamenii cum scot tomberoanele la poarta si nu mai arunca gunoaiele in rau".

Lucia - "Ne dorim foarte mult sa se faca canalizare in sat Valea Voievozilor, comuna Razvad, pe varianta DN72,la 3km de Targoviste! Nu inteleg de ce nu se realizeaza, de ce nu se atrag fonduri europene? Primarul Coman s-a rezolvat pe el si de restul nu il mai intereseaza????".

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu