miercuri, 15 februarie 2012

Au cântat despre iubire

Elevii clasei de pian condusă de profesoara Andreea Andrei au cântat ieri despre iubire la Muzeul de Istorie din Târgovişte. Au vârste între 5 şi 21 de ani, dar au reuşit în egală măsură să transmită emoţie publicului care i-a aplaudat ca pe nişte mari artişti.
<!-- more -->

 Începători sau mai experiementaţi în ale pianului, cei 21 de elevi ai profesoarei Andreea Andrei, de la Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa au apărut aseară în faţa publicului cu un altfel de repertoriu.
CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO
„Ideea a venit după sărbători. M-am gândit să facem un spectacol tematic, să ieşim din zona muzicii clasice”, explică profesoara. Elevii săi au vârste între 5 şi 21 de ani, iar cel mai sârguincios studiază pianul împreună cu ea de trei ani de zile. În ciuda vârstelor, au reuşit să emoţioneze publicul format de rude şi prieteni.

„Sunt foarte mulţumită de ei”

Concertul „Music in love” a avut loc în sala Auditorium a Muzeului de Istorie din Târgovişte. În faţa publicului au cântat: Diandra Ţâncu, Filip Cuciureanu, Teodora Dumitru, Patricia Petrache, Fabian Dumitru, Ana Maria Iancu, Alberto Roman, Gabriel Iamandi, Alexandra Roman, Emil Codruţ Dore, Florin Bârlog, Alexandru Fărcuş, Miriam Tache, Erica Simionescu, Laura Lungu, Teodora Ionescu, Andreea Ţigănilă, Rebeca Neagu, Ana Maria Vintilă, Bianca Bârlog, Mihaela Diaconescu. Cu mai multe sau mai puţine emoţii, elevii au reuşit să transmită iubirea prin melodii cunoscute precum „Strangers in the night” – Frank Sinatra, „Fur Elise”, „Always in my mind” – Elvis Presley, „One moment in time” – Whitney Houston, „Hello” – Lionel Richie, „My heart will go on” – Celine Dion. „Am avut emoţii. Studiez pianul de doi ani, de un an cu doamna Andreea. Pianul este un instrument foarte frumos şi doamna profesoară la fel de frumoasă”, ne-a mărturisit Alexandra Roman, în vârstă de 13 ani. „Sunt foarte mulţumită de ei”, a spus la final Andreea Andrei, care a încheiat seara la pian, la rugămintea publicului.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu