sâmbătă, 30 octombrie 2010

Concurenta nevăzătoare a ridicat sala în picioare la Crizantema de Aur

Seară emoţionantă la Crizantema de Aur! Publicul a fost impresionat până la lacrimi de interpreta nevăzătoare Lilica Ioniţă, venită de la Buzău. Lilica a îmbrăţişat arta muzicală încă din copilărie. A fost rând pe rând solist vocal, membru al unui cor, iar în perioada liceului a cântat la acordeon.
 <!-- more -->
A obţinut numeroase premii şi multe laude pentru perseverenţa şi talentul său. Lilica Ioniţă a demonstrat aseară publicului târgoviştean că arta învinge întunericul, iar romanţa reprezintă o cărare spre lumina din suflet.
În partea a doua a serii, publicul s-a bucurat de recitaluri de excepţie: Daniela Vlădescu, Bianca Ionescu, Florin Georgescu şi Constantin Florescu. Dâmboviţeanul Florin Georgescu a dezvăluit celor prezenţi că în sală se află un om drag lui, veteranul de război Petre Iliescu, din Pietroşiţa sa natală.
În această seară, de la ora 19:00, sunteţi invitaţi la Gală. Juriul va avea o mise grea, să aleagă pe cei mai buni din cei 20 de interpreţi care au dovedit că poartă romanţa în suflet.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu