vineri, 30 martie 2012

MOARTE FULGERATOARE LA DOICESTI !


Un tanar de 25 de ani, din Doiceşti, a murit electrocutat, seara trecuta! A fost gasit fara viata pe un deal, langa doi stalpi de inalta tensiune.

Alaturi de el avea un topor si cateva unelte. Cel mai probabil, a taiat cablurile electrice prin care treceau 20 de mii de volti, iar asta i-a fost fatal. A lasat in urma un copil de un an si o familie sfasiata de durere.

"A trecut cu caruta pe la mine si a zis ca se duce acasa, dar nu mi-a spus ca vine aici sau unde pleaca. Se ducea dupa cabluri de obicei? Nu, nu se ducea", a declarat pentru MariusBUGA.ro, Florica Radu - mama victimei.



Mama tanarului a fost ultima care l-a vazut in viata. Barbatul o vizitase si i-a spus ca merge acasa, nicidecum pe dealul unde a fost gasit.

"A venit un baiat de pe aici, care e in clasa a cincea cu fiica mea, mi-a spus tanti Cristina, s-a urcat nu stiu cine pe stalp si a cazut. Avea si un copil si nevasta, un baietel de un an si o luna aproape", ne-a povestit Cristina Radu, matusa victimei.



Anchetatorii au gasit la fata locului mai multe cabluri taiate si tind sa creada ca barbatul venise aici la furat. Urmeaza ca in urma anchetei sa se stabileasca exact cum si-a pierdut viata. Cei de la ambulanta au venit aici, au incercat sa-l resusciteze, dar omul s-a electrocutat si din pacate nu a mai putut fi salvat.

"Din primele cercetari se pare ca barbatul, de 25 de ani, a cazut de pe stalp, la scurt timp decedand", ne-a precizar comisarul Mihaela Savu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

La fata locului au sosit si cei de la societatea de electricitate care au constatat ca firele fusesera sectionate cu toporul, iar greseala l-a costat viata pe tanar.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu