marți, 3 aprilie 2012

EXCLUSIV! Fetiţă de zece ani atacată de 6 câini la MORENI !

Caz revoltator in Dambovita, unde o fetita de clasa a patra a fost sfasiata de caini, in aceasta dimineata, chiar in vecinatatea scolii unde invata!
Copila abia se despartise de mama sa si urma sa ajunga la cursuri cand sase caini fiorosi s-au napustit asupra ei si i-au provocat rani adanci pe ambele picioare."De dimineata cand s-a dus la scoala au sarit toti cainii pe ea, 5, 6 caini. M-am intors cu spatele sa plec si am auzit-o urland!", a declarat mama fetitei pentru MariusBUGA.ro.

"Daca nu eram prezenta... Piciorul i l-a sfasiat! S-a speriat foarte tare, era foarte panicata si mama, i-am vazut piciorul... Am dus-o la spital, era muscata de genunchi, ii curgea destul sange", ne-a povestit profesorul de sport al fetei.Medicii spun ca fata a avut noroc ca a fost adusa de urgenta la spital, daca mai pierdea sange viata ei era pusa in pericol.

"Are doua plagi la gambe, una la gamba stanga, una la gamba dreapta, una dintre ele a sectionat vena externa, sangera abundent si era speriata si putin socata din cauza sangerarii", ne-a precizat medicul chirurg care se ocupa de acest caz.

Organizatiile non-guvernamentale arata cu degetul spre autoritati, acuzandu-le ca n-au facut nimic sa rezolve problema cainilor fara stapan.Primarul spune ca legea nu-l ajuta deloc sa rezolve problema comunitarilor, iar cei de la ONG uri doar ii pun bete in roate fara sa-i propuna vreo solutie. Mai mult, directia sanitar veterinara i-a oprit functionarea adapostului de caini, asa ca nu are unde sa-i mai duca deocamadata.

Edilul sef e decis sa gaseasca in cele din urma o sursa de finantare sa infiinteze un nou adapost unde sa sterilizeze cainii fara adapost si sa-i fereasca pe oameni de pericolul lor.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu