miercuri, 25 aprilie 2012

O bătrână de 88 de ani a aruncat în aer mafia imobiliară condusă de o judecătoare din Dâmboviţa

Magdalena Kohuth (88 de ani), proprietara unei garsoniere-ghetou din Bucureşti, a reuşit să deturneze o armată de escroci imobiliari, în frunte cu o judecătoare din Dâmboviţa
. O grupare de escroci imobiliari care trăiau „pe picior mare", de mai mulţi ani, în Târgovişte a fost oprită din acţiunile ilegale cu ajutorul unei bătrâne de 88 de ani din Drumul Taberei.
Clanul de mafioţi, din care făceau parte judecătoarea Florica Mihalcea de la Judecătoria Răcari (Dâmboviţa), împreună cu grefiera Florentina Alexandru, de la aceeaşi instanţă de judecată, Elena Daniela Petrea, avocat în cadrul baroului Dâmboviţa, şi Mirela Dorina Butiseacă, din comuna Joiţa, judeţul Giurgiu, este acuzat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) că a furat mai multe proprietăţi imobiliare prin intermediul unor dosare fictive.

Afacerile s-au înfundat când în joc s-a aruncat ca miză o garsonieră din Drumul Taberei, de 30 de metri pătraţi, deţinută de Magdalena Kohuth, o bătrânică de 88 de ani, rămasă singură pe lume.
AFLĂ DE AICI POVESTEA ÎNTREAGĂ A MAGDALENEI KOHUTH

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu