vineri, 13 aprilie 2012

Program de functionare al bancilor dambovitene de Pasti !

Dacă plănuiţi să plătiţi facturi, rate sau să trimiteţi bani rudelor nu aşteptaţi până în ultimul moment. Băncile au anunţat zilele acestea programul de funcţionare în perioada Sărbătorilor Pascale.
Astfel,  numai unele agenţii vor fi deschise sâmbătă, 14 aprilie 2012, în special cele care sunt localizate în marile centre comerciale. În rest, duminica şi luni aproape toate bancile sunt închise. BCR informează publicul că unităţile sale teritoriale retail, inclusiv cele care îşi desfăşoara activitatea în mall-uri şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în ziua de luni, 16 aprilie 2012. Vineri, 13 aprilie şi sâmbătă, 14 aprilie unităţile BCR lucrează cu program normal.
Unităţile BRD – Groupe Société Générale nu vor avea program de lucru în zilele de duminica, 15 aprilie, şi luni, 16 aprilie 2012. Excepţie vor face agenţiile din incinta supermarketurilor, care vor funcţiona potrivit programului specific fiecărui magazin. Acelaşi program a fost anunţat şi de reprezentanţii Raiffeisen Bank. Unităţile bancare vor fi închise în prima şi a doua zi de Paşti. De asemenea, agenţiile care au program în mod obişnuit sâmbătă, nu vor lucra cu publicul în data de 14 aprilie, cu excepţia agenţiilor din hypermarket-uri şi mall-uri. Agentiile si sucursalele Bancpost vor fi închise în prima şi a doua zi de Paşti. Carpatica are program scurt vineri, iar luni banca este închisă.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu