marți, 22 mai 2012

Andreea Bănică a concertat la Titu, in data de 21 mai 2012, la invitaţia primarului Ilie Dinu


Cunoscuta artista a strâns mii de oameni, ieri, la Titu, într-un super concert, de aproape o oră. Concertul vedetei a fost cadoul primarului pentru toţi locuitorii oraşului cu ocazia zilei Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena. Andreea a dus la Titu şi trupa sa de dansatori, care au electrizat publicul, într-un show incendiar.




Andrea Bănică s-a arătat încântată de oraşul dâmboviţean, manifestându-şi regretul că localitatea ei de origine nu beneficiază nici de sală de sport, nici de bazin de înot, dar nici de alte facilităţii pe care Titu le-a căpătat în ultimii 4 ani. Ea i-a mulţumit primarului Ilie Dinu pentru invitaţie şi a asigurat publicul că va reveni, oricând, la Titu, cu mare plăcere.
După concertul vedetei, au urcat pe scenă, tinere talente ale oraşului.
I-au încântat cu vocea lor pe colegi, părinţi, cunoscuţi şi întrega asistenţă, tinerii: Mihai Claudiu Dumitrache, Mădălina Mitroiu, Raluca Dobre şi Vlăduţ Chiriac. De asemenea, au fost apreciate la superlativ, evoluţia grupului de dans modern a Liceului Goga Ionescu, precum şi prestaţia Olguţei Flavie de la Şcoala din localitatea Produleşti, care a adus pe scenă un dans oriental.


Seara a continuat în ritmuri folclorice autentice româneşti, în cadrul specatocolului oferit de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu ocazia aniversării a 500 de ani de la prima atestare documentară a judeţului nostru.
“Andreea a fost cadoul primarului Dinu, restul este cadoul preşedintelul CJD, Florin Popescu, daţi-mi voie să-i mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru Titu în ultimii patru ani de zile, daţi-mi voie să-i mulţumesc şi în numele dumneavoastră pentru că vedeţi că avem acum un altfel de oraş, un oraş european, daţi-mi voie să cred şi să fiu convins că nu ne vom opri aici.” a transmis concetăţenilor săi, primarul oraşului Ilie Dinu.


Alături de locuitorii din Titu au fost şi preşedintele CJD, Florin Popescu.
“Mă bucur că este o zi frumoasă, astăzi, când cu toţii sărbătorim 500 de ani de la prima atestare documentară a judeţului Dâmboviţa, aici la Titu, care este un oraş foarte frumos, foarte îngrijit, cu oameni harnici şi aş vrea să aud aplauze pentru oamenii din Titu. Aplauze pentru hărnicia celor de aici, aplauze pentru oraşul dumneavoastră. Să fiţi mândri că sunteţi dâmboviţeni! Să fiţi mândri că am fost capitala Ţării Româneşti, 33 de voievozi, domnind la Târgovişte, că avem Babele, Sfinxul. Şi iată, aici la Titu, nimeni nu credea acum 10 ani de zile că va veni una dintre cele mai importante firme din lume, Renault, să creeze locuri de muncă. Dragii mei, eu mă bucur că aţi venit astăzi cu miile, sper că v-aţi simţit bine alături de mine şi de primarul dummneavoastră cel harnic, Ilie Dinu, şi vă felicit că aici, la Titu, sunt oameni harnici şi puternici,” a apreciat preşedintele CJD, Florin Popescu.



Atmosfera de sărbătoare tipic românească a fost susţinută de artiştii: Maria Cârneci, Ileana Ciuculete, Simona Dinescu, Camelia Conovici, Nicolae Datcu, Ana Maria Arnăutu, Rodica Voicu, Florentina  Mîinea şi Ileana Pavelescu,  alături de Orchestra Populară “Chindia”, a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, dar şi de MC-ul Gabriel Cristache.



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu