miercuri, 2 mai 2012

Romania, Alegeri 2012, PP-DD in actiune


Președintele Organizației PP-DD Târgoviște , Avram Iancu este candidatul înscris oficial în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Târgoviște

Domnul Avram Iancu  și-a depus marți ,1 mai candidatura pentru primăria municipiului Târgoviște : “Suntem o organizație puternică care se bazează pe oamenii care o formează și pe toți cei care sunt de părere că trebuie să vină schimbarea” a afirmat președintele Organizației PP-DD Târgoviște , votati PP-DD 10iunie 2012,Avram Iancu. Totodată, PP-DD Târgoviște  a depus lista completă pentru Consiliul Local. Pe această listă se regăsesc 27  de persoane.
Reprezentanții PP-DD Târgoviște  își doresc să câștige lupta electorală  astfel încât să poată  produce schimbările dorite de cetățeni. Președintele Organizației PP-DD Târgoviște , Avram Iancu  ,candidatul  înscris oficial în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Târgoviște ne-a declarat că va duce o campanile  civilizată deoarece crede că oamenii s-au săturat de modul în care fac politică actualii politicieni:
”Mi-am depus candidature pentru municipiul Târgoviște și este un eveniment deosebit pentru Partidul Poporului Dan Diaconescu și considerăm că  acest număr de peste 5500 de membrii care au venit de bună voie în partid este un impuls pe care ni l-a dat pentru viitor , pentru ca eu reprezentantul PP-DD sîă depun tot efortul și să ne putem reașliza obiectivul pe care l-am stabilit și anume să câștigăm primăria Târgoviște, împreună cu consilierii pe care-I am lângă mine .
Transmit cetățenilor municipiului Târgoviște să aibă încredere în Partidul Poporului Dan Diaconescu, în mine ,în echipa care ne sprijină  și numai împreună vom putea învinge ”a afirmat președintele Organizației PP-DD Târgoviște , Avram Iancu  ,candidatul  pentru fotoliul de primar al municipiului Târgoviște.
Schimbarea este o mare responsabilitate dar reprezentanții PP-DD și-o asumă. Președintele Organizației PP-DD Târgoviște , Avram Iancu  a fost însoțit la sediul Biroului Electoral de echipa sa de campanie între care amintim pe Cătălin Neculăescu Zotic,prim-vicepreședintele Organizației PP-DD Târgoviște și candidat pe lista de consilieri locali municipali,poziția a doua:
“Unul din motivele care m-au împins să intru în politică, și mai cu seamă în Partidul Poporului, a fost starea de degradare morală, socială și economică a societății românești. Lipsa de orizont a clasei politice și a cetățenilor acestei țări este un alt motiv care m-a împins să intru în acest partid, partid în care am încredere pentru că deține oameni de calitate, prin a căror politică vor readuce încrederea în rândul cetățenilor. Transmit târgoviștenilor să aibă încredere în echipa noastră pentru că nu îi vom dezamăgi. Nu vom merge după sloganul adversarilor noștri, La vremuri noi, tot noi!
Toți cei care cred în noi le solicit să vină alături de echipa noastră de la Partidul Poporului, singurul partid care îi reprezintă”, ne-a declarat Cătălin Neculăescu Zotic,prim-vicepreședinte  Președintele Organizației PP-DD Târgoviște , Avram Iancu  ,candidatul  înscris oficial în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Târgoviște ne-a spus că déjà și-a pregătit agenda de lucru ,prioritatea zero fiind crearea de noi locuri de muncă:
”Am un obiectiv foarte concret,crearea de noi locuri de muncă .Crearea unor noi locuri de muncă este un obiectiv care îi asigură oricărui cetățean stabilitate  social-morală și economică .Consider că mesajul meu este destul de credibil și că  le asigură cetățenilor municipiului Târgoviște stabilitate ”a mai afirmat Avram Iancu

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu