vineri, 1 iunie 2012

Mitingul lui Ponta in DAMBOVITA !


Sambata, 2 iunie pe platoul din fata Prefecturii Dambovita sunt asteptati peste 20.000 de simpatizantii USL pentru a participa la un miting electoral care se pare ca nu a primit autorizatie. Premierul Victor PONTA va lua si el parte la manifestare. Primaria sustine insa ca adunarea nu este autorizata. Prefectura a intrat si ea in schema si spune ca mitingul este perfect legal!

Primarul Târgoviștei, Gabriel Boriga (PDL), i-a transmis premierului Victor Ponta că mitingul de susținere a candidaților USL din județul Dâmbovița, la care acesta are de gând să participe pe 2 iunie, nu a primit autorizație.
''Am informat SPP, pentru ca la rândul lui acest serviciu să informeze primul ministru şi să îl atenţioneze că va fi implicat, sunt sigur fără cunoştinţa domniei sale, într-un mare abuz", a declarat astăzi Boriga, conform Agerpres. "M-aş bucura ca domnul prim-ministru Victor Ponta să îşi susţină declaraţia pe care a dat-o atunci când a fost validat ca prim-ministru, aceea în care a spus că are ADN-ul legii în sânge. Dacă se vor întâmpla aceste abuzuri, ar însemna că România s-a întors cu 20 de ani în urmă, fix la momentul Piaţa Universităţii 1990''.
Primăria Târgovişte a informat, astăzi, că platoul Prefecturii Dâmboviţa, unde este anunţat mitingul USL, este închiriat pe toată perioada campaniei electorale către PDL pentru a organiza acţiuni de campanie, iar legea interzice organizarea de manifestări electorale de către două partide în acelaşi loc şi la aceeaşi oră. Reprezentanţii USL Dâmboviţa spun însă că nu renunţă la organizarea mitingului, la care și-au propus să adune 20.000 de persoane și la care vor fi prezenţi preşedinţii celor trei partide componente ale Uniunii, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin.
Subprefectul Antonel Jijie a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca mitingul este perfect legal si ca acesta va avea loc pe Platoul Prefecturii.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu