marți, 30 octombrie 2012

AZI-DIMINEAŢĂ: Clanul Generalu' s-a trezit cu mascaţii la poartă!

Zeci de poliţişti, jandarmi şi inspectori de la garda financiară le-au dat trezirea, azi-dimineaţă, celor din clanul Generalu' din Târgovişte! 


Oamenii legii au descins în locuinţele a şase suspecţi bănuiţi că fac afaceri necurate cu fier vechi.

Surse din interiorul Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa spun că evazioniştii ar fi produs o pagubă de două milioane de euro la bugetul statului.

Indivizii sunt cercetaţi pentru evaziune, dar şi pentru spălare de bani.

"50 de poliţişti din cadrul I.P.J Dâmboviţa, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. ¬- Biroul Teritorial Dâmboviţa, cu sprijinul a şase echipe S.I.A.S – I.G.P.R. şi jandarmilor de la I.J.J Dâmboviţa, efectuează şase percheziţii în municipiul Târgovişte pentru probarea activităţii infracţionale a multor persoane suspectate de infracţiuni economice.

La acţiune participă şi lucrători din cadrul Gărzii Financiare Dâmboviţa, iar activităţile se desfăşoară cu suportul de specialitate al D.G.I.P.I.. 

Percheziţiile se desfăşoară la locuinţele şi punctele de lucru a şase persoane suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani în domeniul achiziţiei şi valorificării materialelor reciclabile feroase şi neferoase şi aderare la un grup infracţional. 

Prin activitatea infracţională desfăşurată a fost creat un prejudiciu de aproximativ 2.000.000 de euro bugetului consolidat al statului", informează IPJ Dâmboviţa.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu