vineri, 23 noiembrie 2012

Adrian Radulescu,"Tâlhar" de voturi în Parlament

Numai ce a fost validat ca parlamentar, prefigurând o carieră de exceptie, că deputatul Adrian Rădulescu și-a dat repede măsura.
În prima şedinţă de plen a Camerei Deputaţilor, când Rădulescu a fost surprins de camere votând la două mâini.
Nu este însă un impediment să spere însă la o nouă demnitate publică, pentru că acum Rădulescu cere votul românilor într-un Colegiu din Târgovişte, de data aceasta pentru Senat.
Guvernul Boc a tot arătat acuzator către nicăieri, vorbind generic despre lupta împotriva corupției și incriminând mai ales la Tv evaziunea. Și cum era să facă altfel de vreme ce hoțul strigă “hoții!”, iar diversiunea a fost un bun pretext pentru a justifica întotdeauna cum se face de avem atâta corupție, iar corupți ba.
Rădulescu, de pildă, după ce a fost prins că vinde ilegal vin în incinta celei mai mare pieţe din Bucureşti a spus că se va interesa de situație. Fără casă de marcat și deci fără bon fiscal, Rădulescu “veghează” la respectarea regulilor... comercializând vin, în condiţii neigienice, tranzacţiile de prin parcări aducând profit firmei sale, DOMENIILE DEALU MARE – URLAŢI”.
Ziariștii de la ziuaveche.ro spun însă că au văzut şi în alte pieţe maşinile de la ”DOMENIILE DEALU MARE, iar după verificarea numărul de înmatriculare s-a putut spune cert că aparţine firmei unde Adrian Rădulescu este acţionar.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu