miercuri, 30 ianuarie 2013

GAESTI - Hotii si-au gasit NASUL !

Poliţiştii au documentat activitatea infracţională a celor doi tineri, suspecţi în cazul unui furt din locuinţă, respectiv furt din farmacie

În urma activităților specifice desfăşurate, polițiștii din Poliţiei oraşului Găeşti au identificat și reținut autorul în cazul unui furt dintr-un apartament comis pe raza oraşului.

În sarcina acestuia, identificat în persoana numitului C.M., de 23 de ani, din oraşul Găeşti, s-a reținut că în luna ianuarie 2013 a pătruns fără drept în locuinţa numitului F.S., de unde au sustras mai multe bunuri, în valoare totală de 2500 de lei .

Totodată, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a numitului A.M., de 31 de ani, din comuna Cobia, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat constând în aceea că în cursul lunii noiembrie 2012, a pătruns prin efracţie în sediul unei farmacii situate în oraşul Găeşti, de unde a sustras suma de 2700 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind restituit părţii vătămate.

Cei doi bărbaţi au fost reținuţi de poliţişti pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Foto - comisarul şef Alexandru IORGA, şeful Poliţiei Găeşti

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu