joi, 9 mai 2013

Socant dar Adevarat : Judeţului Dâmboviţa, lăsat fără tren! Din 15 mai SE ANULEAZĂ TOATE TRENURILE DE CĂLĂTORI!

Dupa ce anul trecut CNCFR a sarbatorit impreuna cu autoritatile locale implinirea a 100 se ani de la constructia garii Pietrosita, Societatea Nationala de Transport Feroviar de Calatori da lovitura de gratie transportului de persoane de pe Valea Ialomitei.


Incepand cu data de 15 mai 2013 anuleaza toate trenurile de calatori de la Targoviste la Pietrosita.

Astfel, orasul Fieni, statiunea balneoclimaterica Puciosa si marile comune ale judetului Pietrosita, Doicesti, Vulcana, Aninoasa vor avea aceeasi soarta cu cele aflate pe sectia Targoviste - Ploiesti, beneficiind de gari incadrate ca monumente de patrimoniu national, prin care insa nu va mai trece trenul.

Desi legea obliga SNTFC CFR Calatori la asigurarea unui pachet minim social de doua perechi de trenuri zilnic, nici macar acestea nu vor mai exista.

Din pacate, cu toate interventiile facute de feroviari, de autoritatile locale, in ciuda petitiilor de pe internet, factorii cu putere de decizie din ministerul Transporturilor nu renunta la politica de distrugere a transportului pe calea ferata, fapt ce va aduce mari deservicii activitatii economice si sociale ale judetului nostru, ne-au declarat specialistii.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu