joi, 20 iunie 2013

CAZ SOCANT IN DAMBOVITA. Şi-a aruncat bebeluşul în Râul Ialomiţa!

Un caz dificil de pruncucidere a ajuns pe masa criminalistilor din Dambovita, dupa ce cadavrul unui bebelus a fost descoperit in albia raului Ialomita, in cartierul Costesti din Fieni.


Medicii legisti spun ca baietelul a murit imediat dupa nastere, si o cauta peste tot pe femeia care a fost in stare sa-si arunce pruncul, ca pe un gunoi.



Trupul nou-nascutului a fost descoperit de un tanar de 30 de ani, care venise pe pe malul riului Ialomita sa caute pietre pentru contructii.

La un moment dat a ramas socat cind a zarit in albia riului cadavrul bebelusului si a dat alarma.

"Am gasit un copilas nou-nascut, aruncat in apa, in jumatate apei era, era acolo cu spatele in jos. Prima data am zis ca e papusa", ne-a declarat Robert Darvaru, martor.



"Mai bine il dadea de suflet la cineva! Il ducea la un camin de copii. Se gasesc si parinti care n-au copii. I-a luat toate pacatele, nenorocita. Cum o sta pe perna, o fi putut sa manance?", se intreba Roza Sora, localnica.



Politistii au constatat ca baietelul s-a nascut la termen, si avea circa 3 kg, iar dupa necropsie se va stabili exact cauza mortii.

Oamenii legii cauta orice femeie care a nascut in ultimele doua zile. Este posibil ca fatul sa fi fost adus de apa din comunele din amonte, asa ca politistii extind cautarile si in aceste localitati.

Deocamdata s-a deschis un dosar penal pentru pruncucidere, iar daca va fi gasita si considerata, de judecatori, vinovata, femeia risca inchisoarea

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu