sâmbătă, 1 iunie 2013

Minoră de 16 ani, prostituată pentru doi dâmboviţeni

Doi bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de minori.
Minoră de 16 ani, prostituată pentru doi dâmboviţeni

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Dâmboviţa, au probat activitatea infracţională a două persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de trafic de minori.

Persoanele suspectate au fost identificate ca fiind numiţii V.L., de 33 de ani, din comuna Gura Şuţii şi G.R., de 19 ani, din comuna Nucet.

În sarcina acestora s-a reţinut că în perioada septembrie 2012- mai 2013, au racolat şi găzduit în scopul practicării prostituţiei o minoră, în vârstă de 16, din Târgovişte.

În data de 30 mai 2013, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa , sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa, au efectuat o percheziţie la domiciliul numitului V.L., ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri folosite la comiterea de infracţiunii.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în baza ordonanţei emise de către procuror, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori, şi fiind prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestora s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile.

Minoră de 16 ani, prostituată pentru doi dâmboviţeni

Un bărbat de 40 de ani, este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii sustragerilor de energie electrică şi apă, ocazie cu care s-a stabilit că numitul D.V., de 40 de ani, din municipiul Târgovişte, a intervenit în mod neautorizat asupra contorului de apă, în scopul neînregistrării corecte a consumului.
Minoră de 16 ani, prostituată pentru doi dâmboviţeni
Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmân ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu