duminică, 9 iunie 2013

EVACUAŢI din apartamente la miezul nopţii!

Panica,azi noapte,intr-un bloc din Targoviste.
Locatarii au fost treziti din somn de o explozie,urmata de un incendiu,care s-a produs intr-unul din apartamente.Potrivit pompierilor,deflagratia a pornit de la o soba improvizata.
Din fericire,nimeni nu a fost ranit.Fumul inecacios venit in apartamentul de la etajul 3 a umplut rapid toata scara blocului,pompierii au fost nevoiti sa-i evacueze pe locatari,pentru a evita producerea unei trgedii.Militarii au reusit sa lichideze incendiul in aproximaiv o ora.Un copil a avut nevoie de ingrijiri medicale,dupa ce a suferit un atac de panica. Politistii au deshis o ancheta in acest caz.Oamenii legii incearca sa stabileasca daca in urma exploziei a fost afectata structura de rezistenta a blocului
Din fericire, nimeni nu a fost rănit, pentru că proprietarii nu erau acasă. Fumul înecăcios venit din apartamentul de la etajul trei a umplut rapid toată scara blocului. Pompierii au fost nevoiţi să-i evacueze pe locatari, pentru a evita producerea unei tragedii. Militarii au reuşit să lichideze incendiul după aproximativ o oră. Un singur copil a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit un atac de panică. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Oamenii legii încearcă să stabilească dacă în urma exploziei a fost afectată structura de rezistenţă a blocului.

Citeste mai mult: adev.ro/mo44hu

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu