luni, 24 iunie 2013

MORENI - MOTOCROS INSANGERAT !

Incident sangeros la competitia de motocros, organizata la Moreni.
Unul dintre concurenti, in varsta de 13 ani, s-a accidentat grav dupa ce a ratat un damb.

Potrivit martorilor, adolescentul, clasat pe locul doi in campionatul national, a facut o manevra gresita, care l-ar fi putut costa viata.

Motocicleta lui s-a prabusit, iar celor, prezenti li s-a taiat rasuflarea.Doar o minune a facut sa nu fie si ei implicati in tavalug.

Baiatul s-a ambitionat sa treaca primul linia de sosire si a ignorat dificultatea traseului.

"Prezinta un politraumatism prin cadere, de pe motocicleta, cu un traumatism toracic si abdominal, dar si un traumatism cranian", ne-a declarat Dragos Georgescu, de la Ambulanta Moreni.Motociclistul ranit este din Covasna, de la Sfantu Gheorghe.

Piloteaza de cind avea 5 ani, povestesc prietenii lui, iar pana acum a obtinut numeroase medalii la competitii de motocros.

La categoria 85 centimetri cubi la care concura, avea toate sansele sa iasa pe locul intai, spun cei prezenti la competitie.

"Era pe locul intai, la o distanta considerabila si a abordat o saritoare mai lunga si a sarit in damb si s-a dat peste cap", ne-a povestit Gabriel Poama, martor.Petre se afla chiar in spatele colegului sau cand a vazut terifiat scena accidentului.

"A sarit trambulina, suspensiile erau prea moi si l-au impins inapoi si l-au aruncat in cap. Era chiar in fata mea. Tatal lui i-a spus sa nu mai sara asa, dar nu l-a ascultat", ne-a povestit concurentul.Si alti concurenti spun ca totul s-a produs din cauza unei erori de pilotaj.

"Foarte mult praf, o greseala de pilotaj, a plecat primul si a ratat intr-un viraj", ne-a marturisit Emil Anton, martor.

Ranitul a ramas internat la Spitalul Judetean din Targoviste.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu