luni, 10 iunie 2013

Accident cu Bmw in GHEBOAIA.Consecintele,2 morti si 3 raniti.Vinovatul risca 18 de ani de puscarie !

Şoferul de 21 de ani, din Băleni, care a omorât ieri două femei, iar pe alte trei le-a băgat în spital, după ce a pierdut controlul BMW-ului pe care îl conducea, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.
Potrivit IPJ Dâmboviţa, tânărul este acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar luni, urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă. Pentru fapta sa riscă până la 18 ani de închisoare.

Accidentul a avut loc în localitatea dâmboviţeană Gheboaia, comuna Finta. Tânărul se afla la volanul maşinii sale, marca BMW. LA un moment dat, într-o curbă, a pierdut controlul şi a intrat într-un grup de cinci femei care stăteau de vorbă, pe o bancă, la marginea drumului. Două dintre ele au murit pe loc, iar celelalte trei au ajuns la spital în stare gravă.
Cele două femei care au murit pe loc sunt din comuna Finta şi au 67 şi 57 e ani. Celelalte trei femei rănite, care au scăpat cu viaţă sunt tot din comuna Finta şi au 34, 42 şi 57 de ani.
sursa adevarul.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu