vineri, 19 iulie 2013

Scandal intre vecini, la Barbuletu!


 Scandal intre vecini, la Barbuletu!



Un tanar de 35 de ani este acuzat de vecinii sai, de 76 si 80 de ani, ca le face zile amare si ca i-ar fi amenintat cu moartea.

Nimic adevarat, se apara cel acuzat care e convins ca pentru o palma de pamant batranii il reclama in stanga si-n dreapta.

Pensionarii se plang insa ca nu mai au o seara linistita de cand tanarul de vizavi bea alcool si se apuca si petrece pana-n zori…



Cei doi batrani l-au reclamat din nou pe vecinul lor la politie dupa ce i-ar fi amenintat ca le va lua viata.

"V-a amenintat cu moartea? Cu cutitul, a venit cu el la gard, vino ma, iti bag eu! Sa va omoare? Da!", ne-a declarat Ariton Ruxandra, vecinul reclamant.

Sotia omului spune ca se simte in pericol din cauza vecinului scandalagiu si nu stie ce sa mai faca sa-l linisteasca.



"A zis ca ne omoara, a aruncat cu sticle in noi peste gard. A zis ca sare gardul la noi cu cutitul... Noi suntem batrani, nu putem sa ne punem cu el", se plangea Paraschiva Ruxandra.

"Bai, cu minciunile astea… Si cu prostiile astea... Nu e domne' adevarat!", sustine tanarul acuzat.



Barbatul se jura ca nu are nimic cu batranii, ba mai mult spune ca totul e doar rautate din partea lor.

"Esti femeie batrana… M-ai vazut cu cutitul in mana? Vreodata? Bai, tanti, iti dai seama ce inseamna minciunile astea?", intreba tanarul.

Vecinii confirma insa si ei spusele batranilor. Tanarul ar fi cam iute de manie, iar atunci cand bea un pahar in plus l-ar cam lua gura pe dinainte.



"A facut urat? Da, l-a injurat pe batran, l-a facut tigan, i-a zis fel de fel de vorbe urate, murdare", sustine Steliana, vecina batranilor.

Politistii au primit zeci de sesizari pe 112 din partea batranilor, iar de fiecare data au incercat sa potoleasca spiritele incinse.

Nici oamenii legii nu stiu deocamdata de partea cui este dreptatea…

 Scandal intre vecini la Barbuletu,tanarul de vizavi bea alcool si se apuca si petrece pana-n zori,stiri dambovita 19.07.2013,Pe uliţă cu duşmanul,Doi bătrâni din Bărbuleţu acuză,

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu