duminică, 25 august 2013

Crater de 4 metrii in orasul Pucioasa !

Incident grav in Dambovita: un barbat cat pe ce sa moara, dupa ce a cazut cu bicicleta intr-o groapa de aproape 4 metri in orasul Pucioasa.


Afara plouase, iar locul nu era marcat, asa ca victima nu a stiut ce capcana periculoasa este pe drum. S-a trezit sub apa, cu tot cu bicicleta si a tipat disperat dupa ajutor.

Cativa trecatori l-au salvat de la inec.

Barbatul s-a trezit inghitit de apa ca intr-un bazin.

"-Eram pe bicicleta, mergeam pe aici si s-a intamplat ce s-a intamplat…

- Ati cazut cu totul acolo?

- Da, bicicleta e acolo…"

Adica in groapa adanca de patru metri in care omul putea sa-si piarda viata. Lucrarea, candva semnalizata, nu a mai fost asigurata de ceva vreme de firma responsabila de ea.

"Biciclistul n-a avut de unde sa stie ca pe aici exista un asa pericol. In momentul in care a vrut sa traverseze aceasta zona a cazut direct in groapa, la aproape 4 metri."

Barbatul de 59 de ani locuieste in comuna Doicesti si face naveta cu bicicleta. Martorii i-au auzit strigatele de ajutor.

Localnicii sunt extrem de ingrijorati. In oras s-au efectuat mai multe lucrari insa, dupa o vreme, benzile de securizare au disparut iar firmele n-au mai controlat zonele.

Lucrarea de canalizare apartine companiei de apa din Targoviste, insa responsabila de siguranta ei este o alta societate care nu a dorit sa comenteze incidentul.

Biciclistul vrea sa-i dea in judecata pe cei vinovati si sa ceara despagubiri.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu