joi, 22 august 2013

Vrem sa fim " Grozavi " la Swansea acasa


Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri!

Vrem în grupe! Swansea - Petrolul, joi de la 21:00, ÎN DIRECT pe Pro TV
După ce a reuşit să treacă de Vitesse Arnhem, în urma victoriei din deplasare de joi, cu scorul de 2-1, câştigând manşa cu scorul general de 3-2, FC Petrolul Ploieşti şi-a cunoscut, ieri, viitoarea adversară din drumul spre grupele Europa League. Tragerea la sorţi a fazei din playoff a fost efectuată la Nyon (Elveţia), de către secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, şi de directorul de competiţii, Giorgio Marchetti.
Gruparea petrolistă a fost trecută în grupa a doua valorică dintre cele şapte, nefiind cap de serie, în total în turul al treilea al calificărilor fiind prezente 62 de echipe.
Pentru a ajunge în grupele Europa League, echipa antrenată de Cosmin Contra va trebui să treacă de Swansea City, formaţie care-l are ca manager pe fostul internaţional danez Michael Laudrup. Swansea s-a clasat pe locul al nouălea în Premier League, în sezonul trecut, dar a câştigat Cupa Ligii Angliei, ceea ce i-a permis să joace în cupele europene.
Formaţia galeză a trecut de echipa suedeză Malmo în turul al treilea al calificărilor din Europa League, după ce a câştigat cu 4-0, pe teren propriu, remizând, apoi, în deplasare, cu scorul de 0-0.
Ploieştenii vor juca mai întâi în deplasare, meciul decisiv urmând să aibă loc pe Stadionul „Ilie Oană”.
Celelalte două echipe româneşti calificate în playoff, Pandurii Târgu Jiu şi Astra Giurgiu, se vor confrunta cu portughezii de la Braga, respectiv cu israelienii de la Maccabi Haifa.
Turul întâlnirilor din playoff se va desfăşura pe 22 august, returul fiind programat pe 29 august.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu