marți, 12 noiembrie 2013

Hotul de la DEDEMAN , arestat pentru 29 de zile !

Suspect de furt, arestat preventiv pentru 29 de zile 



În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au probat activitatea infracţională a grupului de suspecţi de săvârşirea unui furt de plase metalice, comis în data de 08 noiembrie a.c., pe raza municipiului Târgovişte.

Poliţiştii au procedat la reţinerea a trei suspecţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, în data de 09 noiembrie a.c., fiind prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele suspectului, în vârstă de 24 de ani, a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, ceilalţi membrii ai grupului fiind cercetaţi în stare de libertate.



Peste 80 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţişti

În perioada 08-10 noiembrie a.c., poliţiştii au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice şi a ilegalităţilor din domeniul panificaţiei.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii au aplicat 84 de sancţiuni contravenţionale, din care 15 la Legea 171/2010.

Ca şi măsură complementară, s-a dispus confiscarea a 600 de kilograme de cetină, 579 de kilograme de cereale, 743 de pâini şi peste 9 mc material lemnos, pentru care nu se deţineau documente legale de provenienţă sau transport.

În atenţia poliţiştilor au fost şi participanţii la traficul rutier, 24 dintre aceştia fiind sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, 4 bărbaţi au fost depistaţi în timp ce conduceau autovehicule fie neînmatriculate sau cu numere false de înmatriculare, fie sub influenţa băuturilor alcoolice, în aceste situaţii fiindu-le reţinute permisele de conducere.

Pe numele acestora, poliţiştii rutieri au întocmit acte premergătoare cercetării penale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu