luni, 5 septembrie 2011

Dracula’s Girls: Anul viitor cucerim aurul european

Echipa de majorete Dracula’s Girls din Târgovişte s-a întors de la Campionatul European desfăşurat la Zagreb – Croaţia încununată de lauri. Fetele noastre au cucerit locul II la Echipe şi aurul la Duo, prin Giorgiana Lambru şi Iulia Moraru. Publicul a fost încântat de evoluţia echipei din Târgovişte.
 <!-- more -->
În această seară, prietenii şi familiile le-au aşteptat cu flori în faţa Clubului Studenţilor din Târgovişte.
“Anul viitor, vom fi clar campioane europene. Concursul a fost greu pentru că au participat multe ţări. La categoria noastră, ne-am luptat cu 11 echipe”, a declarat Giorgiana Lambru, căpitanul Dracula’s Girls.
Meritul pentru înfiinţarea unei formaţii de majorete la Târgovişte, care, iată, are renume european, este al Alinei Dumbravă, cea care a semnat coregrafia spectacolului pregătit pentru concursul de la Zagreb.Cele 21 de fete care formează această echipă de majorete au muncit mai mult decât îşi poate imagina cineva. Când spui majoretă nu trebuie să se mai înţeleagă două-trei fete care dau din pom poni şi dansează pe unde apucă. Nu. Este muncă, este sincronizare, este coregrafie, este aliniere. Sunt foarte multe criterii care trebuie îndeplinite ca să ajungi aici unde au ajuns fetele noastre. Sunt nopţi nedormite, stres, lacrimi. Iată că, după trei ani, ne-am clasat pe locul al doilea la Campionatul European”, spune Alina Dumbravă.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu