miercuri, 12 octombrie 2011


In seara zilei de 11 octombrie a.c.,în jurul orelor 22:30, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi de către B. Aurelia, de 42 de ani, din comuna Crângurile, cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute sustrag produse agricole de pe un teren unde soţul său este paznic.

La faţa locului s-au deplasat lucrători de poliţie din cadrul Secţiei nr.10 Poliţie Rurală Găeşti, care au constatat că pe unul din terenurile din zonă, care sunt asigurate cu paza de către proprietari, se aflau mai mulţi saci de porumb abandonaţi.
În timp ce se aflau la faţa locului, între doi lucrători de poliţie, respectiv  un ofiţer şi un agent, şi paznicii R. M., de 38 de ani, din comuna Dragodana şi respectiv B.G., de 17 ani, din oraşul Găeşti a avut loc o altercaţie, ulterior, aceştia din urmă sesizând telefonic că ofiţerul de poliţie a avut o purtare abuzivă, lovindu-i şi ameninţându-i cu acte de violenţă.
Numiţii R.M. şi B.G. s-au prezentat la Spitalul orăşeesc Găeşti, în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior numitul B.G. fiind transferat la Secţia Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Târgovişte, pentru investigaţii suplimentare.
De asemenea, s-a constatat că parbrizul autospecialei de poliţie cu care s-a intervenit prezintă o fisură, în prezent efectuându-se verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care  aceasta s-a produs.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire, ameninţare, purtare abuzivă şi distrugere, urmând a se propune declinarea competenţei în favoarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.
La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa s-a declanşat o anchetă internă, pentru a stabili modul de intervenţie al poliţiştilor la eveniment şi, în funcţie de rezultatele anchetei,  urmând să se dispună măsuri.
Sursa: IPJ Dâmboviţa
Foto: adevarul.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu