miercuri, 30 noiembrie 2011

Meci k1 Gheorghe Ignat versus Mariusz Zbigniew Pudzianowski


Colosul plin de muşchi cu care se va lupta suceveanul nostru participă în circuitele de MMA din 2009 şi are în palmares nu mai puţin de cinci titluri de „Cel mai puternic om din lume" . Meciul dintre cei doi va fi Main Eventul unei gale care se va desfăşura pe 17 martie 2012 în sala polivalentă din Târgovişte, într-o gală pe reguli de arte marţiale mixte România vs Europa, manifestarea fiind organizată în premieră în România de către International Fighting Championships (IFC), o organizaţie de arte marţiale mixte (MMA) din Marea Britanie.
„Săptămâna viitoare urmează să vină reprezentanţii acestei organizaţii să semnăm contractul. Deja sala a fost rezervată", a confirmat Gheorghe Ignat, mărturisind că nu îi este deloc frică de meciul care îl aşteaptă şi că îi va arăta polonezului cine este cel mai puternic.
Românul, care a participat şi la un stagiu de pregătire cu Alistar Overeem, campionul K1 şi MMA, desemnat cel mai puternic luptător din 2010 cu, are patru victorii din tot atâtea meciuri în cuştile MMA, peste Ocean, în California.
La 17 ani, „Big George" cum îi spun americanii, Ignat era era deja în lotul de seniori al României, iar la 20 de ani adunase deja 22 de medalii la competiţiile naţionale şi internaţionale de greco-romane.
Întors în ţară la începutul acestui an, suceveanul a avut două meciuri, unul în Debrecen -Ungaria (Hungarian Pitbull Fighters), unde, la singurul meci al greilor, a câştigat într-un minut şi 35 de secunde, năucindu-şi adversarul, şi unul la „Full Fight", o gală organizată la Satu Mare, unde a avut nevoie de trei minute şi 30 de secunde pentru a ieşi învingător.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu