joi, 26 ianuarie 2012

Femeia din Adunații Copăceni prinsă sub 3 metri de zăpadă este în afara oricărui pericol


Subsecretarul de stat Raed Arafat a declarat joi în cadrul unei conferințe de presă la sediul MAI că la ora difuzării acestei știri 22 drumuri naționale sunt închise, peste 2.000 de oameni aflați în situații dificile au fost evacuați și transportați către adăposturi, iar o ambulanță este blocată în județul Tulcea.

Raed Arafat a adăugat că datorită unui elicopter SMURD un bărbat din Târgoviște cu hemoragie digestivă a fost salvat și transportat către Capitală, iar femeia din Adunații Copăceni care a fost descoperită în stare gravă într-o mașină îngropată sub 3 metri de zăpadă a fost salvată și transportată către un spital din București. Potrivit subsecretarului de stat, starea de sănătate a femeii este stabilă, viața acesteia aflându-se în afara oricărui pericol.

Ion Dascălu, secretarul de stat în MAI a precizat că prioritatea autorităților rămâne salvarea de vieți. Autoritățile roagă șoferii să încerce să evite deplasarea în județele care sunt vizate de codurile galben și portocaliu și să nu se aventureze la drum lung în condițiile periculoase meteorologice.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu