miercuri, 18 ianuarie 2012

Lt. col Viorel Matei, comandantul IJJ Dâmboviţa, a prezentat bilanţul pe anul 2011

Jandarmii dâmboviţeni au primit şi anul acesta, după şedinţa de analiză a bilanţului pe 2011, aprecieri din partea conducerii judeţului. S-a concluzionat că au acţionat eficient pentru siguranţa cetăţenilor şi prevenirea faptelor antisociale. Adevărul Târgovişte vrea să afle şi părerea ta. Eşti mulţumit? Ai reproşuri? Scrie-ne!
Militarii jandarmi au executat 14.832 de misiuni pe linie de ordine publică, constatând 470 de infracţiuni şi aplicând 2.661 de sancţiuni contravenţionale. Totodată, în timpul misiunilor executate au fost prinse 546 de persoane care au săvârşit diferite fapte penale. Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte 600.000 de lei.

Şi jandarmii montani au fost cu ochii-n patru, ajutându-i pe turiştii aflaţi în dificultate. În 2011, 92 de persoane au fost salvate de jandarmi din diferite situaţii de risc în care ajunseseră.

<!-- more -->
O altă activitate importantă a jandarmilor a vizat transportul de valori. În anul 2011,  au fost executate şi monitorizate 1.198 de transporturi de valori cu caracter special şi trasporturi corespondenţă clasificată, fără a înregistra evenimente deosebite.

Nu au fost neglijate nici misiunile de supraveghere şi ordine publică la conductele magistrale de transport produse petroliere, executate cu ajutorul patrulelor auto, pedestre, prin posturi de observaţie, pânde şi echipe de cercetare-documentare.

Pe timpul executării misiunii de supraveghere şi ordine publică la conducte de transport produse petroliere, s-au obţinut următoarele rezultate:
- 28 infracţiuni constatate;
- 81 de autori prinşi;
- 128 de sancţiuni contravenţionale aplicate;
- 17000 lei reprezentând valoarea amenzilor aplicate.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu