sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Primarii de la Văcăreşti şi Produleşti au rămas fără susţinerea partidului

Biroul Permanent al PSD Dâmboviţa va lua în discuţie suspendarea primarilor care au dat cu subsemnatul la DNA. Este vorba despre edilii de la Văcăreşti şi Produleşti, denunţaţi de fiul deputatului PSD Ion Dumitru pentru luare de mită.
 <!-- more -->
"Unii dintre primarii nostri au ajuns in situatia de a da explicatii, datorita modului in care s-a repartizat bugetul. S-au vazut pusi in situatia de a nu avea bani si atunci au acceptat tot felul de aranjamente care nu sunt in ordine sau sunt la limita legii", a precizat senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedinte executiv PSD Dâmboviţa.

Suspendarea primarilor ar trebui să opereze până la definitivarea cercetărilor de către procurorii DNA, astfel încât PSD să nu sufere la capitolul imagine.

Se vorbeşte că urmează să dea explicaţii în faţa anchetatorilor şi alţi primari social-democraţi care au avut încheiate contracte de prestări servicii cu firmele lui Dragoş Dumitru. Din informaţiile pe care le avem până la acest moment, cel puţin 25 de primari vor trece pragul DNA, 12 dintre aceştia reprezentând PSD, iar ceilalţi fiind înregimentaţi politic la PDL.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu