vineri, 17 februarie 2012

Atentie la " asa" zisii cumparatori de televizoare vechi!

Unele persoane folosesc acest pretext ca să intre în casă şi să vă jefuiască. Un bătrân din Gura Ocniţei a căzut ieri în capcană şi a rămas fără 2000 de lei.
 <!-- more -->

Hoaţele, căci despre două femei de etnie romă este vorba de această dată, nu au fost încă prinse.
Bărbatul de 80 de ani a deschis uşa celor două femei de etnie romă care i-au intrat în casă sub pretextul că ar dori să cumpere televizoare vechi, contra sumei de 50 de lei. Cât timp bătrânul a mers să aducă televizorul vechi pe care îl avea într-o anexă a casei, cele două au furat suma de 2000 de lei pe care bătrânul o ţinea în cameră.
Poliţiştii dâmboviţeni au deschis o anchetă  în vederea identificării autorilor şi tragerii lor la răspundere penală. Ei vă recomandă să nu le permiteţi să intre în casă celor care pretind că vor să cumpere sau să vândă diferite obiecte şi să nu faceţi publice valorile pe care le deţineţi. Dacă observaţi că în apropierea locuinţei staţionează autoturisme cu mai mulţi indivizi care urmăresc activitatea persoanelor în zonă, anunţaţi poliţia şi încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale acestora şi ale autoturismelor lor.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu