joi, 16 februarie 2012

Ocaua mica si ocaua mare la Psd Dambovita

Prima oca, cea mică!
Strânşi în şedinţă, social democraţii dâmboviţeni s-au debarasat de câţiva colegi care nu le mai făceau cinste prin participările la sindrofii democrat-liberale,
 <!-- more -->
 aşa cum a precizat, însuşi preşedintele PSD Dâmboviţa, Ion Stan. Acesta a dat ca exemple şi câteva locaţii în care ar fi petrecut foştii social democraţi, alături de adversarii politici: Peştera şi Scropoasa. Cei debarcaţi sunt Adrian Budoiu, primarul oraşului Fieni, Gheorghe Brebeanu, primarul comunei Runcu şi Ion Nilă, preşedintele organizaţiei locale Ciocăneşti. Acesta din urmă îi urmează pe edilul localităţii, Păun Marin, exclus şi el în urmă cu puţin timp, tot pentru fraternizare cu inamicul politic.
A doua oca, ce mare!
În aceeaşi şedinţă, oficial, nu a fost luată în discuţie şi ciorbiţa savurată de câţiva lideri social democraţi: Gheorghe Ana, Leo Badea şi Victor Sanda, împreună cum şefii democrat liberali, Florin Popescu şi Marin Antonescu. Deputatul Gheorghe Ana spune că personal nu are calitatea de a negocia în numele USL şi în plus este un om liber care se întâlneşte când vrea cu cine vrea! Mai mult, comandase ciorba înainte de venirea liderilor PDL şi era, credem noi, păcat de munca bucătarului, să renunţe să mai mănânce. Ana este convins că nici un social democrat veritabil nu se îndoieşte de onestitatea sa şi de faptul că masa a fost doar ….o masă. De altfel, şi Leonardo Badea a spus mândru şi răspicat că a participat şi el la “sindrofia” în cauză, pe considerentul unor relaţii de galanterie care trebuie păstrate în lumea politică.
Cu care oca măsoară PSD?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu