miercuri, 14 martie 2012

Concert Fuego Târgovişte, 16 martie

Fuego ne va încânta cu prezenţa lui pe 16 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte, începand cu ora 19:00 cu un concert care face parte din turneul “Iubirea înfloreşte primăvara”.

Paul Ciprian Surugiu (nume de scena Fuego, n. 23 august 1976, Turda ) este un cântăreț de muzică usoara. Este absolvent al Facultății de Teatru din cadrul Universității Ecologice, actor la Teatrul "Alexandru Davila" din Pitești.
Si-a ales porecla folosind 50 de biletele cu cuvinte din dictionarul spaniol-roman, din care el a extras cu ochii inchisi unul - s-a nimerit sa fie "Fuego".
Fuego a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Ecologice. Insa, in paralel cu aceste studii, in particular, Fuego a urmat cursuri de canto. Colaboreaza cu Marius Teicu-compozitor si profesor, Carmen Aldea-Vlad-textier, obtinand trofeul de cristal la festivalul "Slagarul de aur" de la Minsk si impresionand intreaga presa romaneasca si internationala. De asemenea a luat si premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului, "Spre rai".
A participat la Festivalul Mamaia -Trei din Zece pentru un Spectacol - editia a VIIIa - trofeul concursului cu piesa - Esti visul meu -Trofeul de Cristal - pentru cea mai buna voce a Facultatii de Muzica. Marele Premiu la Festivalul-Zambete pe portativ, Marele Premiu de Regie pentru punerea in scena a spectacolelor-Reactiune in doi-dupa I.L. Caragiale si Geamantanul cu amintiri.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu