luni, 5 martie 2012

Cine încalcă legea primeşte ce nu se gândeşte! Ia vezi cam ce!

În acest week-end, poliţiştii târgovişteni au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor judiciare stradale
În noaptea de 2/3 martie a.c., lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor judiciare stradale, a faptelor cu violenţă şi a infracţiunilor contra patrimoniului, în scopul creşterii gardului de siguranţă publică, 56 de poliţişti având o prezenţă activă pe străzile municipiului.

Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 42 de sancţiuni în valoare totală de 3470 lei.

Astfel, a fost depistat numitul I.V.,de 24 de ani, din Târgovişte, care transporta cu ajutorul unui atelaj hipo mai mulţi colaci de cablu cu inserţia de cupru şi înveliş din material plastic.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au stabilit că bunurile transportate de cel în cauză au fost sustrase din incinta unei societăţi comerciale de către numiţii C.F., T.V. şi V.C., toţi din municipiul Târgovişte, cartierul Romlux, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat. • Acţiuni similare au desfăşurat şi poliţiştii din cadrul Poliţiilor orăşeneşti Pucioasa, Fieni şi Găeşti

În data de 03 martie 2012, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Fieni au desfăşurat împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Ialomicioara o acţiune pe linia combaterii transportului ilegal de material lemnos, ocazie cu care au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9960 lei şi a fost confiscată cantitatea de 6 metri steri lemn de foc.

• Între orele 06:00-10:00, lucrătorii Poliţiei Oraşului Găeşti au organizat o acţiune pe linia respectării normelor de comerţ în Târgul săptămânal Găeşti, ocazie cu care au fost verificaţi 25 de agenţi economici. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7100 lei.

• În urma unei acţiuni pe linia combaterii activităţilor comerciale ilicite şi a transportului ilegal de marfă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa şi Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Pucioasa au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4750 lei.

Totodată, au fost confiscate 2000 de kilograme de cartofi şi 5 piei ovine.

În intervalul orar 22:00-05:00, în urma unei razii pe raza de competenţă, au fost controlate în trafic 74 de autovehicule, fiind aplicate 29 de sancţiuni, în sumă de 2 220 lei. A fost depistat numitul I.A., de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu