sâmbătă, 17 martie 2012

Killerul a semănat SPAIMĂ, seara trecută, în mai multe baruri şi pizzerii din Târgovişte! Vezi cum le-a ţinut PISTOLUL LA CAP!

Un tanar de 30 de ani, din Targoviste, poreclit killerul, pus pe scandal si inarmat cu un pistol cu gaze, a semanat spaima, seara trecuta, in mai multe localuri din centrul orasului!


Initial a agresat un tanar intr-un bar cu pacanele. Apoi a amenintat-o cu arma pe o casiera si a vandalizat un geam de la o agentie de pariuri sportive.

Teroarea a fost si mai mare intr-o pizzerie, unde a sechestrat personalul si i-a pus arma la tampla unei barmanite.

Aici s-a razbunat pe fostul sau cumnat, pe care l-a batut si taiat cu cutitul, din cauza ca sora lui nu-l mai lasase de cateva luni sa-si viziteze baietelul, grav bolnav.



Aventura pistolarului s-a terminat intr-un alt bar, unde in momentul capturarii individul a devenit extrem de agresiv, atacandu-i pe politisti.

"Din ce cauza va ia politia, ce s-a intamplat? Pentru ca mi-am pierdut baiatul, ba! Sotia nu vi-l mai da? Da! Aaaah! Ba, catusele, ba, ca nu mai pot!", a declarat pentru MariusBUGA.ro, Gabriel Nastase. In altercatie, agresorul i-a taiat cu cutitul si pe doi dintre politisti.

"A tras doua focuri, ne-a aliniat pe toti care eram aici, ne-a amenintat. Imi este frica pentru siguranta mea. M-a amenintat ca ma omoara. Unde v-a tinut pistolul? In frunte!", le-a povestit reporterilor MariusBUGA.ro, barmanita din pizzerie.



"Baiatul meu a venit plin de sange, lovit, cu hainele rupte pe el. Nu putea sa vorbeasca, vreo 5 minute a ramas mut! Dupa aceea mi-a spus ca l-a atacat fostul ginere, l-a amenintat cu pistolul. Am sunat la 112, a venit politia", ne-a spus Ioan Cioalca, tatal tanarului atacat in pizzerie.

"Este cercetat pentru mai multe infractiuni, vorbim de vatamare corporala, ultraj contra bunelor moravuri si nerespectarea armelor si munitiilor", ne-a precizat comisarul Mihaela Savu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

"Partial el isi sustine vinovatia, dar era tulburat datorita unor evenimente neplacute legate de imposibilitatea de a avea o relatie personala cu copilul lui. Nu-l lasa sa-si vada copilul de o saptamana", sustine Clara Teodorescu, avocata celui cercetat.



Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar astazi politistii il vor duce in fata procurorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. El a mai fost dupa gratii pentru furt calificat, iar de cateva luni era cautat sa dea explicatii intr-un alt dosar in care era cercetat pentru ca folosise ilegal pistolul.

Vezi video incredibil la Stirile ProTV!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu