luni, 16 aprilie 2012

Update Crima in Targoviste ! Cadavrul din scara blocului !

O femeie în vârstă de 57 de ani a fost găsită fără suflare, în această dimineaţă, pe o scară de bloc din Târgovişte. Se pare că femeia a fost bătută de concubinul ei, de aceeaşi vârstă. Autorul a fost prins şi acum se află la poliţie, pentru audieri.
Totul s-a întâmplat în jurul orei 5 dimineaţa, în blocul 57 de pe strada Transilvaniei. Bărbatul venise la femeie pentru a-I aduce mai multe bunătăţi de Paşte. Nu se ştie din ce motiv s-au certat iar femeia s-a ales cu mai multe lovituri la cap şi în abdomen, care i-au fost fatale. “Stăteam la geam şi la un moment dat am văzut o mână atârnând pe geamul de la casa scării şi de frică am sunat la 112”, a declarat tânărul care a alertat autorităţile.

“Se face cercetări ca să lămurim împrejurările în care a decedat persoana. Avem indicii cu participarea unui suspect. În ce măsură se fa confirma această participare ca fiind o infracţiune, vom stabili ulterior”, a declarat procurorul Dorel Stănescu, de la secţia Penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Dacă va fi găsit vinovat, autorul riscă până la 20 de ani de închisoare pentru omor. Trupul neînsufleţit al femeii a fost trasnportat la Morgă pentru autopsiere.



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu