duminică, 22 aprilie 2012

FC Bihor - Chindia, duminica ora 12.00. Chindia fără 3 localnici! Două dintre absenţe sunt inexplicabile!

Antrenorii Chindiei au decis să atace partida de la Oradea fără Răzvan Dobre, Georgian Honciu şi Cristian Cherchez, toţi localnici ! Urmareste aici live partida Fc Bihor-Chindia Targoviste
Dacă în cazul lui Honciu motivaţia oficială ar fi că mijlocaşul târgoviştean acuză ceva probleme medicale (avem rezerve că ar fi aşa), pentru absenţele lui Cherchez şi Dobre, titulari incontestabili în turul campionatului, nu există explicaţii.
Să sperăm că Flavius Stoican şi Silviu Ion au găsit totuşi formula câştigătoare, un rezultat pozitiv pe terenul celor de la FC Bihor asigurându-le liniştea antenorilor aduşi la Târgovişte de Gică Popescu. În caz contrar, rămâne ca staff-ul tehnic să vină cu argumente solide pentru îndepărtatea localnicilor din lotul de 18, proporţia dâmboviţenilor - care au dus greul până acum - fiind în continuă scădere în mandatul celor doi antrenori instalaţi în ianuarie. Mai mult decât atât, un eşec la Oradea ar îndepărta Chindia de locurile care duc în Liga I sau măcar aduc speranţe la promovare (locul al treilea).

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu