joi, 24 mai 2012

Dan Diaconescu primit la Titu cu scandari de genul:"Presedinte, fara un dinte"


Ieri Dan Diaconescu, a facut inconjurul Dambovitei in incercarea de a-si ridica in sondaje candidatii pentru alegerile licale.Popularitatea pe care o are Diaconescu nu a fost atat de evidenta precum se dorea,numarul simpatizantilor fiind mai mic decat la intalnirile organizate,in trecut,in judet.
In plus,Dan Diaconescua avut parte si de huiduieli pe saturate de la oamenii nemultumiti de faptul ca,realizatorul TVsi caravana sa au venit cu mana goala,Nu tu esarfe,nu tu pixuri,nu tu nimic ! Enervati de tupeul reprezentatilor"poporului" care au venit in campanie,rupti in coate,cei din Titui-au strigat lui Diaconescu:"Presedinte,fara un dinte !
ADMIN spune:   Vai de voi romanilor,RUSINE,RUSINE,RUSINE,Diaconescu e un om de rand,vrea sa faca ceva pentru tara asta.voi continuati sa votati Psd,Pdl,Usl,Bravo voua,Halal natie,halal popor,o sa va blesteme copii,o sa va intrebe: Tata,mama,ce viitor ne rezerva guvernarea asta,tara asta.ce o sa le raspundeti.Bafta in continuare cu PSD,PDL,USL,bafta la mici,la bere,la faina,orez si ulei,bafta la galeti,umbrele,asta votati,va meritati soarta Bravo lor,bravo RRomilor.ei sunt uniti ,luati un exemplu de la ei. voi romanilor a-ti fost sunteti si veti fi niste CURVE.

2 comentarii :

  1. Nu conteaza dantura lui .Numai noi sa fim sanatosi si sa traim mai bine.La calul de tras nu se mai uita si la dinti.Lasa ca isi face el dantura nici o grija.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dan a spus in emisiunea lui,ca are toti dintii si sunt sanatosi, adica fara carii. Eu cred ca "viata cuminte din copilarie" l-a ajutat sa isi strambe dintii!

    RăspundețiȘtergere