marți, 17 aprilie 2012

Voineşti - Ăsta nu-i normal la cap! Fură în draci maşini din curţile oamenilor!

Buna dimineata, v-a fost furata masina! Cand au auzit astfel politistii la poarta lor, doi soti din Voinesti au fost cat pe ce sa faca infarct. Un tanar de 27 de ani, proaspat eliberat din inchisoare in urma cu o luna le facuse "bucuria" noaptea trecuta.


Hotul nu a reusit insa sa se plimbe prea mult cu dubita furata. Aproape de padurea de la Priseaca, pe DN 72A spre Targoviste, s-a rasturnat cu masina si a fost grav ranit.

Cei de la ambulanta l-au gasit zacand in sant si l-au transportat de urgenta la spital.



"Mi-a fost furata, m-am trezit de dimineata cu politia la poarta. Masina era in curte, de cand o am, numai in curte sta. A avut cheile inauntru si m-am trezit fara ea. M-a chemat politia la poarta ca masina a fost implicata intr-un accident foarte grav. Nu s-a auzit nimic? Nu, absolut nimic. Nici un zgomot, am termopane la casa. Masina nu are asigurare, are decat RCA. Ce pagube aveti? Suta la suta, paguba totala! Bautura, teribilismul...", a declarat pentru MariusBUGA.ro Ilie Cotea, proprietarul masinii furate.



"Chiar nu-mi explic. Unul din baieti este deja la spital, sigur n-a fost singur pentru ca masina este foarte lunga si n-avea cum sa o scoata o bestie. Era cu spatele catre iesire si iesirea este destul de delicata, daca nu esti priceput nu reusesti sa o scoti. De dimineata m-a sunat baiatul si m-a intrebat daca sunt masinile in curte si daca noi suntem acasa si i-am spus ca suntem acasa si masinile in curte, dar, de fapt, cand m-am uitat in curte nu mai era duba, Fordul. Paguba este mare? Imensa, masina era foarte buna, aranjata, noua din 2007, pe care am luat-o foarte greu. Ati aflat cine a furat masina? La spital este un tanar de vreo 20 de ani, beat mort, cu piciorul rupt, nu poate sa vorbeasca. Imposibil ca ala sa fi condus masina de la Voinesti pana aici, la Priseaca", era convinsa Mioara Cotea, sotia proprietarului autoturismului.

"Tanarul a fost victima unui accident de circulatie. Este in stare de ebrietate, a venit extrem de agitat, prezinta un traumatism cranian minor si fractura de bazin care va necesita internare", ne-a precizat dr.Carmen Marcu, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.



"Din primele cercetari s-a stabilit ca tanarul, in timp ce conducea o autoutilitara a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a rasturnat in afara partii carosabile. Din cercetari s-a stabilit ca autoutilitare pe care o conducea a fost sustrasa in aceasta noapte de pe raza localitatii Voinesti, iar tanarul nu detinea permis de conducere", a mentionat Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Individul a mai fost cercetat si condamnat in trecut pentru alte doua fapte de furturi de masini. Deocamdata nu a fost in stare sa declare nimic politistilor. Cand isi va reveni va trebui sa dea explicatii cu privire la conducere pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere dar si pentru furt calificat.

Daca va fi gasit vinovat risca pana la 15 ani in spatele gratiilor pentru furt calificat, vatamare corporala si conducere fara permis.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu