miercuri, 23 mai 2012

Corneşti - Hoţi de cablu, băgaţi în arest!

Poliţiştii au identificat autorii în cazul unui furt de cablu de telefonie de pe raza comunei Corneşti

În noaptea de 21/22 mai 2012, lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi că autori necunoscuţi au sustras cablu telefonic de pe raza comunei Corneşti, creând un prejudiciu de aproximativ 2406 lei.
În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au identificat autorii în persoana numiţilor C.G., de 17 ani, C.G., de 22 de ani, D.M., de 23 de ani, C.A., de 25 de ani, M.M., de 17 ani, şi R.C., de 17 ani, toţi din localitate.


Numiţii C.G., C.G., D.M., C.A., M.M. şi R.C., au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

• Un bărbat este cercetat penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice după ce a fost depistat în trafic de poliţişti, la volanul unui autoturism

În seara zilei de 21 mai 2012, lucrătorii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti l-au depistat pe numitul I.M., de 43 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( OUG 195/2002 R).

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu