duminică, 6 mai 2012

Efort imens: ”La o etapă de mountain-bike s-au consumat 1.200 de litri de apă şi 200 kg de fructe”

Prima etapă a Traidei MTB 2012 a ”Trofeului Chindiei” la mountain-bike, a avut loc la Târgovişte. În această primă etapă au concurat 350 de ciclişti. Pe traseu s-au consumat 1.200 de litri de apă şi băuturi energizante, 200 kg de fructe şi 500 de batoane.

La final, fiecare participant a primit o porţie de paste. Vremea foarte frumoasă, traseul în stare excelentă şi atmosfera plăcută din zona de start/sosire au contribuit la un eveniment sportiv deosebit, organizat pentru prima dată la Târgovişte. S-au oferit premii în bani şi produse în valoare totală de 13.000 lei. Cei 60 de câştigători au primit trofee şi diplome.
Următoarele două competiţii din cadrul evenimentului ciclist sunt: Braşov XCM, din 17 iunie, şi Geiger MTB Challenge (ediţia a 5-a) din 19 august, de la Sibiu. Prin aceste eveniment, organizatorii îşi doresc promovarea României turistice şi, în acelaşi timp, propun publicului larg un stil de viaţă activ, sănătos şi ecologic, prin practicarea ciclismului. Pentru prima dată în România, această serie de competiţii are un clasament general al cărui scop este, pe de o parte, premierea celor mai buni mountain-bikeri din România, iar pe de altă parte, posibilitatea fiecărui participant de a se evalua în comparaţie cu ceilalţi competitori din întreaga ţară.
http://www.libertatea.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu