vineri, 18 mai 2012

RACARI -ZIDUL UCIGAS


De o moarte in chinuri a avut parte un barbat de 51 de ani, din Racari. Omul a vrut sa darame zidul unei fabrici dezafectate, insa caramizile s-au prabusit peste el. 


Din nefericire nu a avut cine sa-i auda tipetele de disperare si sa-i sara in ajutor la timp. 

Intr-un tarziu ranitul a fost observat de un cunoscut ce l-a dus imediat la spital. In zadar s-au luptat insa medicii sa-i salveze viata. 

Avea rani puternice la cap, la abdomen si la picioare. A fost bagat de urgenta in sala de operatie, dar fara succes. Doctorii s-au vazut nevoiti sa declare decesul victimei. 

Barbatul nu era casatorit si nu avea nici copii, dar era cunoscut in localitate ca un bun gospodar, fara vicii si cu frica de Dumnezeu 

Cunoscutii lui povestesc ca nu era pentru prima data cand omul mergea la fosta fabrica sa adune caramizi pentru a le vinde.

"Cum a darmat, s-a darmat zidul pe el si l-a prins acolo si a murit la Targoviste. Stia de pericolul de acolo? El? Stia, a mai luat asa caramida. Nu era prima data cand s-a dus acolo? Nu, s-a mai dus", a declarat pentru MariusBUGA.ro Catalin Soare, prietenul victimei.

"A dat cu ranga ca sa cada zidul, l-a prins acolo, da, zice ca decat picioarele i-au ramas, tot corpul era sub zid", ne-a povestit Maria Dima, vecina. Doctorii spun ca altele ar fi fost sansele victimei daca ar fi primit ajutor imediat dupa ce a fost ranit 

"Un politraumatism prin strivire, un traumatism cranio-cerebral sever, traumatism toracic si abdomen acut chirurgical. S-a actionat foarte rapid, s-a intrat in sala, dar leziunile pe care le-a prezentat pacientul erau incompatibile cu supravietuirea", a precizat pentru MariusBUGA.ro dr.Carmen Marcu, directorul medical al Spitalului Judetean Targoviste.

Omul a facut in cele din urma stop cardiac, iar medicii au declarat decesul.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu