luni, 7 mai 2012

Un utilaj cu gabarit depăşit s-a răsturnat luni seară, pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, pe senul de mers către Piteşti, după ce şoferul nu a respectat indicatorul de limitare de înălţime amplasat în dreptul unui pod, intrând în coliziune cu acesta.
Circulaţia pe A1 se desfăşoară cu dificultate.
Accidentul, în urma căruia nu există victime, s-a produs din cauză că şoferul nu a respectat limita de înălţime şi a lovit cu utilajul grinda pasarelei care traversează autostrada.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei A 1, utilajul căzut pe şosea ocupă una dintre benzile sensului Bucureşti-Piteşti, circulaţia desfăşurându-se pe o singură bandă, sub supravegherea poliţiştilor.
La faţa locului este aşteptată o macara care să scoată utilajul în afara carosabilului.
"Şoferul va fi sancţionat contravenţional şi va plăti toate pagubele. Nu sunt probleme deosebite, traficul nu este intens, iar dacă va fi necesar îl vom devia pe DN 69, prin Găeşti, spre DN 7 Bucureşti-Piteşti. Indicatorul de limitare interzicea trecerea maşinilor mai înalte de 4 metri, iar şoferul nu a respectat acest indicator", a declarat şeful Poliţiei A 1, comisar-şef Emilian Buican.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu