joi, 24 mai 2012

Update Mita Electorala 2012 Marca USL PDL SI PSD

NU VA LASATI CUMPARATI ,NU VOTATI ZAHARUL,FAINA SI ULEIUL 
Mai bine de 8 tone de alimente fără acte de provenienţă au fost confiscate de comisarii Gărzii Financiare şi de Poliţia Economică, miercuri seara, în urma unui apel telefonic la 112.
Este vorba de făină, zahăr, mălai, pui congelaţi şi ulei. Liderii USL au ieşit deja la declaraţii şi au spus că alimentele urmau să fie folosite de PDL în campanie, drept mită electorală.
„Am fost sesizat cu privire la faptul că în micro IV, la un sediu care aparţine Primăriei Târgovişte, se încarcă sau se descarcă alimente. Din datele pe care le am rezultă că acest spaţiu a fost închiriat prin Direcţia de Asistenţă Socială unei asociaţii non-guvernamentale, ceea ce arată că primarul Gabriel Boriga cunoaşte despre ce este vorba. Pe uşi au fost puse ştampile acre sunt ale Asociaţiei Judeţene de Radioamatorism, care aparţine de consilierul PDL Pavel Babeu, candidat la Consiliul Judeţean şi şeful Seriviciul Judeţean care dgestionează problema apei în judeţul Dâmboviţa, subordonat lui Florin popescu, candidat şi el la Cj Dâmboviţa. În zonă a fost identificat un domn Drăgoi, lider al Partidei Romilor Pro Europa, asociat cu PDL. Acest Drăgoi este finul lui Florin Popescu. Toate aceste date ne duc la concluzia că în judeţ, în mai multe locaţii, sunt ocncentrate sut de tone de alimente, dar şi alte bunuri, care vor fi distribuite în campania electorală din acest an”, a declarat senatorul Adrian Ţuţuianu.
Alimente fără acte de provenienţă
Comisarii Gărzii Financiare au pus sechestru pe toată marfa, urmând ca cercetările să fie finalizate în perioada următoare. „Urmează ca în orele următoare să continuăm cercetările şi să identificăm eventualele fraude, evaziuni fiscale sau alte încălcări ale legii”, a declarat Bogdan Birtu, şef Garda Financiară Dâmboviţa.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu