vineri, 29 iunie 2012

Ne asteapta trei luni de foc VEZI PROGNOZA

Meteorologii britanici nu au veşti prea bune pentru noi: urmează trei luni de foc. Ultimele estimări emise de serviciul meteorologic britanic indică temperaturi mai mari decât normal în special în estul Europei, aşadar, şi la noi, începând din iulie până în septembrie.
Pentru luna iulie însă, în nord-estul şi centrul Europei va fi mai cald decât ar trebui, iar în nord-vest – mai rece decât normal.
Cât ne priveşte pe  noi, luna iulie cu siguranţă ne va chinui cu perioade anormal de calde, veşti care se aplică, din păcate şi pentru luna august, dar mai ales pentru sudul şi sud-estul bătrânului nostru continent.
Se vor bucura de ceva mai multă răcoare doar câteva ţări, precum Franţa, Germania şi Benelux, unde temperaturile din august vor fi chiar o idee sub cele normale.
Toamna începe în aceeaşi notă anormal de caldă. Aşa că septembrie nu vine cu veşti prea bune din punct de vedere al temperaturilor. Dacă vreţi să vă răcoriţi, puteţi alege în septembrie Peninsula Iberică, sudul Franţei sau ţările central-nord-est europene, unde căldurile vor fi ceva mai estompate. În rest, cald ca vara inclusiv în România.
Şi, ca şi când nu era suficient, dacă este să vorbim de ploi, în următoarele trei luni, în România ploile vor fi puţine punând din nou în pericol rezerva de apă din sol.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu