vineri, 29 iunie 2012

Victoriile… ”Victorioșilor” și proiectele lor de viitor


Două trofee, trei premii I, un premiu II, trei premii III, un Premiu Special al Juriului şi Premiul Radio Minisat Moreni, aceasta este „recolta” Clubului Victorioşilor (condus de Viorica şi de Victor Mihalache) la cea de-a II-a ediţie a Festivalului „Iedera, un colţ de rai”, desfăşurat în zilele de 22 şi 23 iunie în localitatea dâmboviţeană Iedera.

După participarea pe 18 şi 29 iunie la Zilele Comunei Vulcana Băi, o delegaţie a Clubului va participa la Cernăuţi, în Ucraina, la Festivalul Internaţional de Folclor „În grădina cu flori multe”. Andreea Cătălina Stroie, Raluca Rogojină, Cristina Ilie şi Iuliana Ilie (toate din Dâmboviţa) şi Elena Molea (din Caraş Severin) vor fi reprezentantele „Clubului Victorioşilor” în această competiţie. Imediat după aceasta, începe lucrul la un lung metraj de televiziune, un film ce va fi înscris la Festivalul Producătorilor Independenţi de televiziune „Simfest”, întâlnire care va avea loc la Tîrgu Mureş.
Un festival de teatru şi de muzică la Moeciu şi un festival de televiziune din Turcia sunt alte ţinte de vară ale „victorioşilor”.
Printre toate acestea, copiii şi adolescenţii de la „Clubul Victorioşilor” îi vor însoţi pe actorii Teatrului „Junior” din Târgovişte şi pe prietenii de la Arenele de Joacă JUNIOR în ambiţiosul proiect intitulat „Vacanţă la Superlativ!”. În cadrul acestui turneu de divertisment ei vor fi prezenţi în mai multe localităţi din judeţul Dâmboviţa şi din ţară.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu